ΠΕΜΠΤΗ 21 ΝΟΕΒΡΙΟΥ 2013 – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΝΟΕΒΡΙΟΥ 2013 – 7.30μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες

Μετά από τις γνωστές, θετικές  εξελίξεις  την υπόθεση εκποίησης του Αστέρα και της χερσονήσου της Βουλιαγμένης, γίνεται ακόμα μια φορά κατανοητό ότι τα κινήματα των πολιτών με τους αγώνες τους μπορούν να έχουν θετικά αποτελέσματα σε όφελος της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.

Με δεδομένο ότι η δικομματική συγκυβέρνηση είναι δέσμια των εντολών  των δανειστών και αποφασισμένη να ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία και κυρίως το φιλέτο του Σαρωνικού κρίνουμε ότι είναι ανάγκη να βρεθούμε και να συζητήσουμε τα ήδη ανοιχτά μέτωπα όπως το π. αεροδρόμιο Ελληνικού, την τεράστια μαρίνα σκαφών αναψυχής στο Φάληρο ή στη δυτική παραλία, (Κερατσίνι, Δραπετσώνα), τη νέα κατάσταση στην εκποίηση της Βουλιαγμένης, την εμπορευματοποίηση των ακτών του Πειραιά, τη σχεδιαζόμενη επένδυση στην Υδρούσα, όπως και τις επενδύσεις που σχεδιάζονται με το νέο τουριστικό νόμο σε όλο το παραλιακό μέτωπο, την επιδείνωση της κατάστασης με συνέχιση των επεκτάσεων των πετρελαϊκών εταιρειών στην Ελευσίνα και την υπόλοιπη δυτική παραλία.

Οι παρεμβάσεις μας μπορούν να δημιουργήσουν νέα δεδομένα ενόψει των δημοτικών εκλογών πολύ περισσότερο μάλιστα που μπορούμε να τις συνδιοργανώσουμε από κοινού με την ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία ως γνωστόν έχει προσυπογράψει τις θέσεις μας.  Με την προοπτική αυτή μπορούμε αφενός να διαμορφώσουμε αγωνιστικό κλίμα στο παραλιακό μέτωπο πηγαίνοντας προς τις δημοτικές εκλογές και αφετέρου να δεσμεύσουμε  τις δημοτικές παρατάξεις σε αγωνιστική κατεύθυνση σύμφωνα με τις θέσεις και τις προτάσεις που έχουμε ήδη δημοσιοποιήσει.

Ραντεβού λοιπόν την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 7.30μμ στο γνωστό χώρο συνάντησης, στο κτίριο εισόδου του ατυτοδιαχειριζόμενου κάμπινγκ Βούλας, (200 μ΄τρα από την αφετηρία του τράμ Βούλας)

Η γραμματεία του Δικτύου

πλ 6979775853,6936858664,6977990887

Leave a comment